Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

SKITSNACK-TILLVERKARE

Idag har jag badat tre gånger, ätit lunch på Hot Chili med Sabina samt köpt en ultramegagod dryck, Snapple. Och så blev jag sugen på att argumentera ett livsviktigt ämne; nämligen skitsnack.

Jag förvånas av människor som girar fällor för varandra. Människor som är oberörda vad gäller andra människors känslor. Jag förvånas och bokstavligen våndas av hur dessa människor kan bete sig mot andra. Snacka skit bakom varandras ryggar - ja, det är ju dagens så kallade "underhållning" för ungdomar och vuxna. Barn har inte samma vilja att älska skadeglädje. Barn lever i en värld där alla ska vara vänner, alla ska vara sams och ingen ska vara utanför. Tyvärr ändras detta faktum när barnen blir äldre. Tonåren innebär utanförskap, utfrysningar och skitsnack. Det är som om människans mun aldrig stängs. Den kan producera och tillverka ominösa mängder lort. 

Jag själv har förmodligen snackat skit. Det kan jag erkänna, den smällen kan jag ta. Men jag vill ändra mig. Jag vill bli ren, fläckfri. Jag vill att människor ska se på mig och tänka att de kan lita på mig, att hemligheter förblir hemligheter mellan oss. Människor ska känna sig trygga i min sällskap. Och inte rädda för att jag kommer sprida vidare falska rykten. 

Dock får människor snacka vidare. Skitsnack eller inte. Människor får snacka bakom min rygg. Jag försöker lära mig att inte bry mig. För jag vet att om jag känner mig underlägsen och otillräcklig om jag hör falska rykten om mig, så bryr jag mig för mycket. Och om jag får en känsla av att hämnas - är jag bara en sur markatta. Hämnden är aldrig ljuv. Den är vred och ful. 

Det var nog allt jag ville säga ... Bara så att ni därute som är värsta skitsnack-tillverkarna får er en funderare. Inte för att jag har för mig att det finns så många sådana här i världen. Men ändå. Man hör det ena och det andra. 

Publicerat klockan 20:22, den 19 augusti 2011
Postat i kategorin Psykologi/livsstil
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir fem plus fem? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.