Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

VÄLKOMNAR TRÄNINGSVÄRKEN

Träningsvärk - välkommen!! 

Dansträningarna drog igång igår på eftermiddagen. Klockan ett samlades vi i jullehallen och mötte på våran överraskning - Christoffer Bergström, en kille från Stockholm som koreograferar till teveprogram, som "The Voice" samt "Melodifestivalen". Han var hur grym som helst, tydligen hade han korrat till våran sista del i tävlingsdansen, varpå han lärde ut den igår. 3,5 timmars träning gav mycket. 

Idag har vi också tränat. Kämpar på nu till 19:e februari, Distriks Mästerskapet i Västerås!!

__________________________________________________________

Jag fick en intressant kommentar igår;

Svaret på detta blir ju lite svårt att uttala eftersom jag har så många drömyrken ... Ända sedan jag var åtta-nio år, var drömyrket författare. Sedan har jag pendlat mellan olika. Psykolog, fotograf, modell (pft!), polis, någonting-inom-vården. Men ärligt talat så tror jag att jag vill rikta in mig på något inom vården. Vore jätte intressant att arbeta som samtalsterapeut/psykolog. Liksom en slags vård som utesluter fysisk vård, som pincetter och blodkapslar och Gud vet vad. Men något inom vården då. 

 

Publicerat klockan 12:00, den 7 januari 2012
Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir sju plus sju? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.