Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

FJÄRILARNA I MAGEN SOM VÄCKS TILL LIV NÄR VÅRA BLICKAR MÖTS

Hej å hå! 

Tänkte att det vore lite relevant att sätta in några bilder tagna med systemkameran, för en gångs skull. Bilderna blir så mycket mer levande, får ett sådant gamma-ljus. Fast iPhone-kameran är ju rätt så skicklig, den också.

De senaste veckorna och dagarna som jag inte uppdaterat, har livet fortsatt i sina spår. Jag går i skolan, jag tränar, jag försöker att plugga men misslyckas och så vidare ... Och idag drog jag till efterlängtade gymmet med Lisa för att springa, träna styrka samt kondition i överflöd. Vilken känsla såhär i efterhand! Åh, älska.

Så har fjärilarna i magtrakterna väckts liv och fladdrat med sina vingar ... Det är vackert, det här med känslor. Apropå det jag har skrivit tidigare om depressioner - det går att handskas med dem. Det går att brottas mot deprimperade missöden och sådant, bara man har tillräcklig vilja och motivation. Det har jag, kan jag lova. Ryckt mig ur värsta graven och ersatt alla tårar med ett leende, bokstavligen sagt. Det gäller att leva eftersom det är lika självklart som pålägg till brödet! Och att slutligen nå ett mål och se sina brister falna, avta, försvinna - det kallar jag oslagbart. Äntligen. Känslan av lycka är fullbordat.

Publicerat klockan 17:34, den 29 januari 2012
Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir tre plus noll? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.