Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

FRYSER IHJÄL!

Det är förmodligen kallaste perioden på året just nu ... En vistelse utomhus på cirkus 4 minuter kan kännas som en evig plåga. Och på tal om att springa! Igår joggade vi på träningen och jag tror jag dog en aning. Fast lyckligtvis hade jag på mig min dundertjocka dunjacka så jag såg rejält paketerad och tjock ut - men här talar vi om kroppsvärmen och det kommer definitivt före utseendet! För mig. Har lite dålig blodcirkulation, så på vintrarna kan jag se ut som en vandrande hydda. Men det är det värt. Jag håller ju mig varm, åtminstone.

Var nyss på idrotten. Ursäkta uttrycket - men skolans idrott suger. Vad det än anbelangar, så ska ALLTID bollar vara involverade. Idag skulle vi tydligen ha "styrka samt konditionsträning" men självklart var Pauli sådär ohygglig så han sa åt oss att kuta i en bana samt som bollar skulle fara åt alla håll och kanter för att träffa oss. Vad är det han har emot mig och min bollrädsla? Förstår han inte att alla jäkla bollbanditer är efter mig, mig av alla människor? Blev ju självklart ingen styrka heller ... Pauli har en tendens att alltid stryka över mina förhoppningar och favoritsporter och ersätta det med bollsporter. Tack, Pauli. Tack.

Nåja, ska sticka iväg på Afro Power Dance ikväll med Lisa samt några fler så det kan jag i alla fall glädja mig åt. :-) Ska dra cirkus en timme innan själva passet så vi kan styrketräna/cykla/springa lite för att få upp flåset.

Publicerat klockan 15:11, den 31 januari 2012
Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir fyra plus nio? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.