Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

NOTHING LIKE YOU AND I - THE PERISHERS

Fyllde år häromdagen. Är nu15 år och får köra cykel utan hjälm (ironi). 

Tänkte lägga in en drös med nyknäppta bilder med min Nikon, men blogaholic vill ej samarbeta. Sajten vägrar ladda upp vissa filer, om man inte först bearbetar dem x antal evigheter. Så jag känner att jag vill byta bloggsajt ... Eller inte blogga alls. 

Har dock nu 4 dagar ledighet vilket jag utnyttjar till fullo, om man visserligen bortser från att jag arbetar lite om Hitler och andra världskriget (vilket jag tycker är väldigt intressant, då jag bland annat har släktingar i Ryssland som genomlevt evakueringar och tyska attacker). Sitter här och dricker kaffe, lyssnar på en urskön låt; "Nothing like you and I" av The peshirers. Har världens träningsvärk och vilar ut kroppen lite innan vi åker på SM nästa lördag. Fy sjutton vad jag längtar ..!

Jag önskar alla en trevlig fredag. Själv ska jag vila, måla, äta, läsa, skriva och sitta vid datorn. Lite kreativitet idag dag gäller målandet, läsandet och skrivandet. Har ju inte skrivit en dikt eller något på mer än ett halvår! Har ordförrådet rensats ..?

Publicerat klockan 13:16, den 18 maj 2012
Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 1 kommentar

#1 postat av emma (Blogg)
klockan 16:13, den 18 maj 2012
neej, sluta inte blogga annaa! :(

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir fem plus tre? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.