Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

ÅRETS MINNESVÄRDA ÖGONBLICK

Tänker faktiskt härma några, genom att skriva lite om hur mitt 2011 har varit ... Och det har ju pendlat en hel del. Jag minns inget konkret från årets början, bara hur våren sedan sipprade fram och sommaren är mitt bästa minne. Speciellt då jag åkte på en kryssningsfärd tillsammans med mamma till Tallinn och Ryssland. Att möta min mormor efter fyra-fem års distans var underbart! Och inte minst sagt, att besöka Sankt Petersburg. Jag älskar staden och kommer alltid att göra det. Allting där är så mycket annorlundare än här i Sverige.


Sommaren är som sagt ett mycket fint minne. Jag badade varje dag tillsammans med bland annat mamma, Alex, pappa och Samuel. Jag umgicks mycket med en person som började väcka mycket förtroende i mig, tillit. Det kändes omväxlande att kunna prata ut och bara vara tillsammans.

Sedan, mot höstens förtvivlan, blev jag mycket deprimerad. Jag minns inte ett enda tillfälle under hela hösten - självklart bortsett från utlandsresan till Egypten, det glömmer jag aldrig! - som var positivt. Skolan har jag alltid tyckt om, men just under den terminen verkade både den nya betygssättningen samt alla ämnen att tynga ned mig. Under jobbiga förhållanden släpade jag mig dock till skolan ändå. För att inte tala om årets värsta tabbe som jag gjorde, när jag erkände något som för mig är så oerhört viktigt. Tror inte att personen i fråga som fick höra erkännandet, blev särskilt överraskad - vilket kändes förnedrande.

Sedan dess har jag lidit av tillfälliga depressioner. Vilket kanske har sänkt motiveringen att blogga och göra något överhuvudtaget. Endast just nu, mot slutet av året, har jag funnit kärnan till att vakna igen. Det gäller bara att glömma det förflutna och liksom "move on". 

Nu är jag dock uthållig och glad. Ska alldeles strax sätta mig vid bordet och fira tillsammans med familjen och all, god mat. Bli erbjuden en iPhone, kanske? ;) Hehe, bara för att jag vet vad jag ska gå. 

Så jag hoppas att nästa år bjuder på fina minnen och umgängen. Detta år var lite sisådär, om jag ska vara ärlig. Men någonting säger mig att nästa år kommer infinna sig på ett finare sätt. Vi får väl se. Förhoppningar kan man ju alltid bära på.

Publicerat klockan 20:03, den 31 december 2011
Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 2 kommentarer

#1 postat av amanda
klockan 14:25, den 2 januari 2012
ååh, så glad att du börjat blogga igen! :D
gissar på att du erkände hur du kände för killen? ledsen att det inte gick bra som planerat men måste säga gud vad modigt av dig!

jag hoppas verkligen att det här året blir bättre för dig.
du verkar vara otroligt stark! kram
klockan 22:11, den 2 januari 2012
Glad jag är att du tycker det. Satt nämligen och ögnade igenom bloggen när jag plötsligt kom på att jag nog saknar att uppdatera då och då. Det blir liksom kul när man själv är på gott humör. :-)
Ja ... Visst var det en besvikelse. Tur nog så inser jag att jag fortfarande bara är fjorton och inte behöver någon - ännu, hihi.

Tackar så otroligt mycket. Jag önskar dig detsamma!
Kram!

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir åtta plus tre? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.