Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

SAKNADEN EFTER SOL

Förlåt! Jag knäpper och lägger sällan ut bilder som är tagna med min systemkamera nu förtiden ... Ni får ursäkta mig, men kabeln till den har försvunnit. Kommer leta och leta framöver.

Imorse mötte jag en besvikelse ansikte mot ansikte. När jag väl hade släpat mig iväg på cykeln i snövädret för att gymma, stod det på glasdörrarna att de inte öppnar förrän tolv. Besviken, cyklade jag iväg men stannade vid Lillfjärden. Joggade två varv. 

Och gudars vad det började snöa. En riktig dusch av snö, besprutade hela stan i ett par timmar. Äntligen. Lite väder anpassat efter årstid. Min bror blev genast exalterad - han älskar ju snö. Han vill genast dra ut på slalomskidorna, medan jag bara suckar och tänker att det vore skönt med lite sol. Saknar sommaren så otroligt mycket. Alla händelser, alla dofter, alla syner. Och att bada i havet. Det dröjer självklart en låång period innan jag får glätta mig i sommaren ... 

Publicerat klockan 14:29, den 5 januari 2012
Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 2 kommentarer

#1 postat av emma (Blogg)
klockan 22:10, den 5 januari 2012
Finanna (inte för att det fanns nån bild men!)
Hoppas du haft en bra dag <3
kommentera jättegärna i bloggen :$
klockan 11:41, den 6 januari 2012
Du är fin, Emma!
Tack för din omtanke, det har jag haft <3
Fin blogg!

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir sju plus nio? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.