Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

HEJ ...

Jag har inte alls skrivit på ett långt tag nu ... Men det har varit både det ena och det andra. Skola, plugg (matte gillas inte!!) och såklart dansen. Var på Nordiska Mästerskapet förra helgen men deltog dock inte utan framstod som reserv. Underbara tjejerna kammade hem ett silver, finnarna vann. Sedan lästes protokollet och det visade sig att finnarna vann med ett halft poäng och att vi fick ca 15 poäng avdrag ... Alltså vann vi men fick bära silvermedaljerna. Sedan ska minsann finnarna få se på EM ..!

Den största guldmedaljen till höger representerar vårat äkta NM-guld, medan det silverfärgade längst ned är det som vi egentligen fick. Dock är det guldiga gjort i choklad, men vad spelar det för roll liksom? Huvudsakligen vi vet att vi vann.

Nej, nu strax ska jag promenera med mamma till maln. Ca 2 timmars promenad, skönt. Har tränat idag och ätit grillat för övrigt, mums! 

Publicerat klockan 13:58, den 31 mars 2012
Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 2 kommentarer

#1 postat av Mickis (Blogg)
klockan 20:36, den 1 april 2012
Vilket lag går du i? :)
klockan 21:01, den 1 april 2012
Jag går i Julle Allstars :) Går du också i cheerdance/cheerleading?

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir fem plus nio? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.